Accueil du site > International > Sindicatul SUD RENAULT sustine salariatii DACIA aflati in greva generala (...)

Sindicatul SUD RENAULT sustine salariatii DACIA aflati in greva generala pentru revalorizarea salariilor.

lundi 31 mars 2008

COMMUNICAT DE PRESA DIN 27/03/2008

Prin aceasta cerere , colegii nostri romani reclama recunoasterea efortului depus pentru invingerea tuturor recordurilor de fabricatie de catre uzina DACIA si GRUPUL RENAULT de recoltare a beneficiilor. In Romania ca in majoritatea filialelor GRUPULUI , RENAULT un doreste impartirea beneficiilor , mai mult, acuza grevistii de declansarea unui conflict ilegal , “inainte de a trece la negocieri”.

Ca raspuns la dificultatile salariale, GRUPUL RENAULT ameninta grevistii cu delocalizarea, punand in evidenta pericolul reprezentat de o astfel de actiune pentru uzina DACIA.

SUD condamna aceste metode de intimidare care dovedesc o Directie incapabila de a promova o politica sociala si bazata pe exploatarea omului de catre om .

SUD saluta curajul si demnitatea colegilor nostri romani care dau o lectie celor ce vor sa le fie recunoscute drepturile.

Version Française

Référents régionaux Le mouvement ouvrier et le syndicalisme
SPIP | | Plan du site | Suivre la vie du site RSS 2.0